joi, 7 martie 2013

Dusch Peeling - Buttermilk & Lemon, Balea

Salut! Astăzi povestim despre ceva dulce şi bun, ceva frumos,ceva care din păcate nu se mai găseşte pe niciunde. Sau cel puţin eu nu l-am mai găsit niciunde. E un scrub/gel de duş de la Balea, cu lapte şi lime ce miroase extraordinar de bine! Pe cuvânt de onoare, e cel mai frumos miros posibil. E dulce, dar nu greţos, e acrişor, dar nu prea mult.E PERFECT! E DIVIN! E ...EDIŢIE LIMITATĂ!!! :( Şi se mai zice că viaţa-i dreaptă...
Produsul e extraordinar! Nu numai că miroase grozav, dar îmi exfoliază pielea suuuper bine, o lasă fină şi catifelată iar mirosul persistă mai bine de 4 ore! Am terminat un tub, sunt la mijloc la al doilea(am început să îl folosesc mai rar de teama că se termină prea repede). Mai am un tub de rezervă şi mă gândesc cu tristeţe la ziua când îl voi termina şi pe acela.
Are 200 ml, dar e destul de spornic căci ai nevoie de o cantitate mică pentru tot corpul. Consistenţa e foarte cremoasă, densă, gălbuie şi conţine biluţe multicolore ce se topesc( în poză e doar aceea albastră, aşa s-a nimerit) şi particule abrazive ce se ocupă de exfoliere.
Mi-a plăcut foarte mult la el faptul că spre deosebire de multe alte exfoliante, nu îţi lasă pielea uscată. Nu pot să zic că o hidratează, pentru că nu o face, daaaar după duş pielea e super netedă şi e o plăcere să aplici crema sau untul de corp (pe care de multe ori nu o aplicam doar ca să nu estompez mirosul de lapte şi lămâi verzi ♥) 

Valabilitate: Nu stiu cât timp îl pot folosi, oricum e singurul produs la care nu-mi fac griji ca o sa ajunga sa expire
Cantitate: 200 ml
Pret: 7 lei
Ingrediente: Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Polyethylene,Cocamidopropyl Betaine,Acrylates Copolymer,Peg-7 Glyceryl Cocoate,Parfum,Citric Acid,Peg-3 Distearate,Sodium Lauroyl Glutamate,Sodium Chloride, Potassium Sorbate,Phenoxyethanol,Benzyl Alcohol,Sodium Hydroxide,Sodium Benzoate,Tocopheryl Acetate,Mannitol Cellulose,Benzoic Acid, Denatonium Benzoate, Hydroxypropyl Methyl Cellulose,Tocopherl,Limonene,CI 77007,CI 47005,CI 77492,CI 77491.
Se găseşte în: DM



Îmi închei review-ul cu o rugaminte. Daca l-ati vazut careva ca se mai comercializeaza pe undeva, sau dacă ştiţi vreun produs care miroase asemănător, va rog fie-va mila de o biata sarmana si anuntati-ma. Ofer recompensa! :))

3 comentarii:

  1. Pfai, tocmai ce ma entuziasmasem dupa ce am citit postarea despre gelul de ras cu lime si acum vad ca e editie limitata. Not fair!

    RăspundețiȘtergere
  2. Not fair at all! :( Eu am avut noroc ca am mai gasit luna trecuta pe rafturile din DM cateva bucati ratacite asa ca mi-am mai facut stoc. Poate il mai gasesti din intamplare si tu in Brasov, merita investitia din toate punctele de vedere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astazi l-am luat si eu din dm, alaturi de multe alte produse, care apropo, sunt excelente!! Si imi place mult. Lasa pielea foarte fina dupa peeling, ba mai mult, e perfect pregatita pentru epilare. Untul de corp sau crema patrund excelent dupa, lasa pielea foarte catifelata si proaspata. Doamne, sper sa nu se inchida vreodata dm din Focsani!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere